Tervetuloa!

Tervetuloa kotisivuilleni. Nämä ovat toimineet aiemmin kuvataiteeni esittelysivuina, mutta nyt hieman haen mihin tarkoitukseen sivut jatkossa tulevat.

Blogi

Miksi? Kenelle? Aika näyttää.

Kuvataide

Helmikuussa 2021 kävin hakemassa lainassa olleen maalaustelineen kotiin. Kolmen vuoden maalaustauko saattaa olla ohi. Opiskeluni Hamkissa on vienyt kaiken aikani ja energiani, mutta nyt kun luennot ovat ohi, huomaan, että ajatus maalaamisen jatkamisesta alkaa taas hieman houkutella. Vaikka maalaan nopeasti niin maalaamisen hetkellä on ihan oma aikakäsityksensä. Se olotila on jonkilainen aika, joka katoaa. Jos katson kellosta käyttämiäni tunteja niin maalaushetkeen on voinut mennä vaikka puoli päivää tajuamattani, ajattelemattani.

Rakennusala

Nyt kun rakennusalan opiskeluni (rakennusinsinööri AMK) alkavat olla loppusuoralla, ajattelin laajentaan sivuille ehkä myös uutta ja tulevaa: rakennuspalveluita ja konsultaatiota. Idea on idullaan, katsotaan mitä syntyy. Voisin tuoda sivuille rakennusalan aiheita, jotka liittyvät niin rakentamiseen kuin myös kodin remontointiin ja sisustamiseen ja jotka inspiroivat minua ja mahdollisia sivujeni seuraajia.

Näyttelijäntyö

Aikaisemmalta ammatiltani olen näyttelijä ja koulutukseltani teatteritaiteenmaisteri.

Tällä hetkellä näyttelijäntyö näkyy etupäässä vain sivujuonteina kun käyn esim. spiikkaamassa mainoksia. Ihan hyvin saatan vielä näytellä joskus, aika näyttää. On minulla yksi unelmakin rooleihin liittyen, kerron jos toteutuu.

Maalaustaide

Mitä maalaaminen sitten ikinä onkaan niin sellaista vapauden ja antautumisen tilaa en ole saanut kokea missään muualla. Parhaita maalaamisen hetkiä ovat varhaiset aamut kun uni vielä leijailee läsnä.