Beauty

19.2.2021

Tämän aamun Hesarissa oli kiinnostava artikkeli miehestä nimeltään Olof Hoverfält. Artikkelissa kerrotaan miten hän on luonut järjestelmän, johon hän kirjaa joka päivä, mitä vaatteita ja kenkiä hän on käyttänyt. Hesari vinkkaa miten kaikille avoin sivusto on herättänyt kiinnostusta ympäri maailmaa, ja nyt Hoverfält kertoo, saako rahalla todella laatua.

Hankin eilen uuden untuvatakin. Vanha untsikkani oli nopeasti laskettuna ehkä jopa yli 10 vuotta vanha. Se on Joutsenen valmistava ja edelleen lämmin. Halusin kuitenkin lyhyemmän ulkoiluunkin sopivan untuvatakin ja olin kyllästynyt sen ulkonäköön muutenkin. Ajattelin, että tähän aikaan vuodesta voisi löytää uuden takin hyvään hintaan. Niin löysinkin ja maksoin takistani vain 50%. Vanhan takin aion pestä ja viedä kierätykseen.

Olen miettinyt moneen kertaan, että sitten, kun jaksan teen vaatekaapilleni sekä kunnon konmarituksen, että mietin mitä sinne oikeastaan haluan laittaa, miten haluan pukeutua. Nautin hyvälaatuisista ja hyvältä tuntuvista vaatteista ja haluan, että ne on valmistettu ekologisesti. Jos nyt viimein antaisin itselleni luvan pukeutua juuri niin kuin haluan. Antaisin luvan antaa aikaa asialle, jota pidän tärkeänä ja jolla on valtavasti merkitystä jokapäiväiseen elämääni.

Tämä ajatus kauneuden vaalimisesta on pyörinyt mielessäni muutenkin, ei ainoastaan pukeutumisen kannalta. Kotini alkaa jo näyttää sellaiselta mikä kuvastaa minua, tosin vieläkin on hieman liikaa tavaraa ja hieman liian sotkuisesti. Olisi ihanaa jos kaikki olisi asetettu harmonisesti ja ilmavasti. Muutin nykyiseen kotiini viime kesänä. Sisustaminen jäi hieman puolitiehen, mutta jatkan sitä nyt ja aloitan maalaamalla eteisen seinän. Valitsen siihen värin, joka kutsuu tervetulleeksi kotiini niin minut kuin vieraani. Väri heijastuu eteisen peilin kautta käytävälle ja olohuoneeseen. Käytävän seinällä on äitini kutoma ryijy, josta todennäköisesti tulen ottamaan eteisen seinän sävyn.

Laitoin tämän sivun otsikoksi Beauty. Aika näyttää mitä kaikkea minun elämäni Beauty on ja muuttuuko nimi vielä Kauneudeksi. Beauty sanana on minusta vaan niin kaunis, että valitsin sen siksi.

Eliel Saarinen Ruusu